perjantai 30. syyskuuta 2016

Syksyksi uutta

Tällä viikolla sain yllättävän paljon aikaan ompelurintamalla. Jo vähän aikaa odottanut Noshin trikoo sai uuden muodon lapsen mekkona (tunikaksikin sitä voi kutsua). Keväällä kuosittelemani taskumekon kaava on osoittautunut käytössä erinomaiseksi ja vihdoin sain ommeltua mekon tästä ihanasta murretun vihreästä kankaasta. Halusin lisätä jotain hauskuutta mekkoon ja siksi laitoin taskun sisäosaan eri kangasta. Pallokangas sattui löytymään varastosta ja se toimii aika kivasti (tylsänä aikuisena olisin ehkä valinnut mustan trikoon, jos sellaista olisi sattunut olemaan). 

Tämä mekko on tehty sitä varten, että kolmevuotias voi rymytä, hyppiä ja leikkiä. Alaselkä ei ole paljaana, helma ei mene jalan alle ja mikä tärkeintä: vaate ei kiristä tai vaivaa. 

Ja en muuten voinut vastustaa näitä Paapiin kankaita Pop-Up Kuopio -tapahtuman Kotimaisen designin Lastenvaate -Pop Upissa. Näistä syntyy vielä lähiviikkojen aikana jotain tarpeellista tai vähemmän tarpeellista tytöille (itseänikin kyllä tuo tummansininen kangas polttelisi...).

Kipin kapin siis Kuopion keskustaan Pop Up-tapahtuman yrityksien menoa seuraamaan. Vielä viikon ajan ehtii tekemään löytöjä.

Hauskaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti