perjantai 2. joulukuuta 2016

Jouluihmisen joulumieli


Mistä sen tietää? Että onko jouluihminen vai ei? Luulen olevani jouluihminen, koska lapsena aloitin joulusta haaveilun elokuussa. Suunnittelin, vanhoja lehtiä selaillessa, mitä tekisin toisille lahjaksi. Kaupallisesta joulusta en ole välittänyt, mutta sitä tunnelmaa, sitä olen rakastanut aina. Joulu alkaa vielä nyt aikuisenakin hiipiä mieleeni ruskan aikaan.

Nykyään en halua kuluttaa joulua loppuun, joten koristelun ja muun valmistelun aloitan vasta joulukuun koittaessa. Stressiä en ota, siivoukset ja muut hässäkät eivät tuo minulle joulun tuntua. 

Ensimmäisen adventin aikaan laitoimme jouluvaloja ikkunoihin ja kokeilin myös havukranssin tekemistä omin kätösin. Ihan onnistunut tuotos tuli. Katsotaan miten se kestää lumi- ja sademyräkät. Kiersin ensin rautalangasta kevyen rungon ja sidoin siihen langalla havunoksia. 


Seuraavat joulupuuhat liittyvät varmaankin korttien tekemiseen. Siihen minulta löytyykin kaksi pientä apuria, jotka varmasti saavat aikaan väri-ilottelun korteissa ja keittiössä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti