keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulun kukkia

Päivä on juuri nyt lyhyimmillään ja päivien valoisa aika menee helposti ohi huomaamatta. Joulun valmistelu on sujunut tänä vuonna (tähän asti) niin leppoisasti, että tuossa eräänä päivänä täytyi ihan ääneen ihmetellä. Jos vaikka on unohtunut jotain tärkeää. Kun yleensä sitä pientä joulustressiä pukkaa tulla jossain vaiheessa. Vaikka kovasti yrittäisi ettei pukkaisi, mutta kuitenkin se jostain hiipii yllättäen.

Mutta nyt ei ole sellaista tunnetta tullut. Ja asiahan tarkistettiin. Kuusi on, lahjat on, koristeet on. Kynttilöitä kaapissa, ruoat mietittynä, siivouskin ajateltu toteuttaa. Aikaa on ollut lukea joulusatuja, askarrella koristeita ja muutakin. Ja tietenkin ompeluksiakin on ehtinyt taas surauttaa. Isosiskolle valmistui hutiostos-kankaasta kauppatakki. Buklee-neulos ja vanhan neuletakin napit sopivat yhteen kuin tähti kuusen latvaan. Puoleen reiteen ulottuva takki on sopivan pehmoinen ja lämpöinen kauppareissuille, kun ei pitkään tarvitse ulkona viimassa (tai sateessa) olla.Tuubihuivin tein samasta joustocollegesta, kuin alla olevan kuvan tunikan. Aivan ihanan Sarah-designin kankaan nähdessäni halusin tehdä isosiskolle jotain erityistä. Ensin pohdin bomber-takkia, mutta päädyin (jälleen kerran) tunikaan, koska niitä nyt vaan tulee käytettyä enemmän kuin kevyitä takkeja.

Tunikan mallin hahmottelin vanhasta tunikasta. Mallissa on pudotettu olkasauma ja lepakkomainen hiha. Linja kepenee alas helmaan. Tunika on polvipituinen ja on päässyt kuvien oton jälkeen jo viimeistelyynkin. Ja mielestäni tämä sopii kuosinsa puolesta jouluun tai vaikka viileään juhannukseen.
ja vinkkinä: minua voi seurata Blogit.fi -sivustolla sivubannerissa olevan kuvakkeen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti